every journey ends with stories

Blog

End Credit Scene yang Selalu Dinanti | Review Aquaman

End Credit Scene yang Selalu Dinanti | Review Aquaman

Coba disini siapa yang kalau nonton film superhero selalu nunggu sampe selesai credit demi dan untuk end credit scene? Gue. LOL. Itu yang selalu gue lakukan, termasuk ketika nonton Aquaman.   Tapi sebelum membahas end credit scene-nya, ada baiknya kita bahas dulu filmnya, brosis!

Cara Dapat Duit dari Affiliate yang Jarang Kita Tahu

Cara Dapat Duit dari Affiliate yang Jarang Kita Tahu

Jaman sekarang kita hidup di dunia digital. Bener ga sih? Menurut gue sih ada benernya. Lihat aja sekitar kita. Bayi baru lahir aja udah punya social media. Yaah, tetap di-manage ortunya sih, tapi tetap saja itu adalah salah satu bukti bahwa kita sudah hidup di […]

Hello Realme! Smartphone Kekinian, Harga Bersahabat

Hello Realme! Smartphone Kekinian, Harga Bersahabat

Sekitar seminggu lalu gue mendapat kesempatan untuk mengunjungi salah satu event launching gadget di Jakarta. Wah juga sih ya, secara gue mah apa atuh, bukan anak pecinta elektronik. Tapi who knows, ternyata pengalaman ini yang bikin gue jadi pengen belajar tentang gadget lebih dalam lagi. […]

Where is She? [Dummy Review : Searching]

Where is She? [Dummy Review : Searching]

What would a father do to find his missing daughter? Everything? This is basically what this movie about, you can tell from the trailer, though. Scroll down for more spoilers.   SEARCHING (2018) With a modern and relatable marketing approach (promoting through social media with […]

Just Keep Swimming [Dummy Review : The Meg]

Just Keep Swimming [Dummy Review : The Meg]

So, life has been busy lately and I didn’t have time to write. And when I came back it’s a little bit late (and short). But well I’m here now, and I’m telling you this… Just keep swimming. Swimming with this pre-historical living fossil, The […]

Me, Acrophobia and the Unstoppable Rock [Dummy Review “Skyscraper”]

Me, Acrophobia and the Unstoppable Rock [Dummy Review “Skyscraper”]

THE TALLEST. BUILDING. EVER at least in the movie. Let’s find out about this building with my terrifying experience. Full of spoilers, proceed with your own conciousness.   SKYSCRAPER (2018) The Pearl – Hongkong a 3500 ft skyscraper, 777 ft taller than Burj Khalifa (which […]

Mamam Pizza Celana

Mamam Pizza Celana

Pernah dengar Pizza Celana? Mungkin belom. Kalo Panties Pizza? Mungkin juga sudah pernah. Panties Pizza Adalah “Calzone” yang berasal dari Naples, Italia. Di Italia, Calzone biasa disebut dengan Pizza Celana atau Pizza Lipat dengan filling yang variatif. Panties Pizza adalah warung “pizza lipat” pertama di […]

MARVEL GAVE ME PTSD !! [Dummy Fan Review “ANT-MAN and THE WASP”]

MARVEL GAVE ME PTSD !! [Dummy Fan Review “ANT-MAN and THE WASP”]

LIKE WHY DID YOU DO THIS TO ME, MARVEL? Oh, we shouldn’t start here.   Before that let me just remind you that I am a Marvel fan. I’ve been watching this franchise since Iron Man (which is yeah, 10 years ago when I was […]

Heading North [Bali – Travel Like Local]

Heading North [Bali – Travel Like Local]

Bali, the Island of Gods. That’s what I heard all my life. I grew up with a dream to one day visit this beautiful island, even though I am a 100% Indonesian. And yes, I did. I visited Bali for the first time at 2016, […]


Follow by Email
Facebook
Facebook